Vaasan ju-jutsu uusiin tiloihin

Kai Julinin luotsaama Vaasan ju-jutsu sai uudet upeat tilat. Ju-jutsu ja Budotilat ovat osa Julin omistamaa Wasamove -kuntokeskusta. Budosalien avajaisia juhlistettiin 16-17.9 Hokutoryu- ja Kenjutsuleireillä. Leirin vierailevina kouluttajina olivat Hanshi Risto Väntär 8 Dan, Shihan Kimmo Tenhunen 7. Dan, Sensei Mikael Gebala 5. Dan ja Petri Kolehmainen 4. Dan.

Lohjan kamppailukeskuksen 35-vuotisjuhlaleiri

Lohjan kamppailukeskus täyttää tänä vuonna 35-vuotta ja merkkivuoden kunniaksi Lohjalla pidettiin juhlaleiri lauantaina 2.9, Urheilukeskus Tennarissa. Hokutoryu ju-jutsu harjoitusten ohjaamisesta vastasivat Timo Hirvonen 8. Dan, Kimmo Tenhunen 7. Dan ja Teresa Pentikäinen 3. Dan. Paikalla oli noin 50 harrastajaa, leirillä lajeina oli Hokutoryun lisäksi myös Krav maga, karate ja Brasilialainen ju-jutsu. Leiripäivän päätteeksi pidettiin juhlaillallinen Tytyrin elämyskaivoksessa.

Vyötekniikkaleiri Bergenissä

Hanshi Risto Väntär 8. Dan ohjasi sinisen vyön vyötekniikkaleirin Bergenissä, Norjassa, Budoklubi Bushidon sinistä vyötä tavoitteleville ju-jutsukoille 18-19.08.2017.

Lehtonen Pärnussa

Kari Lehtonen 4. Dan oli yksi ohjaajista Jaak Kabritsin järjestämällä ju-jutsuleirillä Pärnun poliisikoululla, Virossa 11-13.8. Leirin osallistujat olivat pääsääntöisesti Virosta, mutta leirille osallistui myös kaksi ju-jutsuklubilaista. Leirin osallistujat olivat alan harrastajia sekä Virolaisia poliiseja, sotilaita ja suojeluskuntalaisia.

Kolehmaiset Brasiliassa

Petri Kolehmainen 4. Dan ja Minna Kolehmainen 2. Dan vierailivat Brasiliassa ja ohjasivat matkansa aikana Hokutoryuharjoituksia Luiz Felipe Villarin dojolla. Harjoituksissa paikalla oli n. 20 innokasta Hokutoryuharrastajaa.