Vyötekniikat kuvasarjoina

H O K U T O M E D I A on julkaistu!

Katso tästä kaikki uudet mattotekniikat mustaan vyöhön asti.

Ruskean-, ja mustan vyön osalta uudet vyötekniikat julkaistaan vähitellen 2019 alkuvuodesta. Julkaisu kaikkien tekniikoiden osalta viivästyy, koska vyötekniikoiden muutosprosessi ei ole yksinkertainen ja vaatii paljon huomioita ja testejä.

H O K U T O M E D I A on jokaisen Hokutoryu Ju-jutsun harjoittelijan täydellinen käsikirja.

https://www.hokutomedia.com  

OSTA LISENSSI VUODEKSI TÄSTÄ

Saat kaikki vyötekniikat keltaisesta vyöstä aina mustien voiden erikoistekniikoihin asti selkeinä kuvasarjoina. Kuvasarjojen suorittajat ovat suomen eturivin Ju-jutsukoita. Tekniikoista saa juuri oikeanlaisen kuvan kun lajin parhaimmisto on niitä tekemässä. Hokutomediaan julkaistaan lisäksi paljon muuta mielenkiintoista materiaalia koko ajan. Palvelu päivittyy koko ajan.

Tämä palvelu on tarkoitettu kaikille Hokutoryu Ju-jutsun harjoittelijoille. Lisenssi on siis lähes välttämätön jokaiselle harjoittelijalle ja varsinkin silloin, kun vyökoe lähestyy.

Kun olet lunastanut lisenssin, saat käyttäjätunnukset sähköpostiisi 48 h kuluessa ja pääset selailemaan mediasisältöä. Viive johtuu siitä että käyttäjäoikeutesi tarkistetaan ennen tunnusten lähettämistä. HUOM! Julkaistujen vyötekniikoiden osalta UUDET MATTOTEKNIIKAT ovat nyt myöskin katsottavissa. On tärkeää huomata että mattotekniikat uusiutuvat kokonaan KAIKKIEN VYÖASTEIDEN OSALTA. Hokutomedian tilaajana saat tietoa uusista tekniikoista ensimmäisten joukossa.

OSTA LISENSSI VUODEKSI TÄSTÄ

Laajaa sisältöä voi selata monesta eri näkökulmasta lähtien:

  • Voit aloittaa tarkastelemaan esim. vyötekniikoita vyötekniikkalistauksesta käsin
  • Voit hakea sisältöä esim. valitsemalla torjunnat tai mattotekniikat tai asetekniikat tai vaikkapa potkut jolloin ne saadaan näkyviin yhdellä klikkauksella.

Käyttäjälisenssi on voimassa aina vuoden (1v.) ostohetkestä. Käyttäjälisenssi on voimassa aina vuoden (1v.) ostohetkestä. Koska palvelun toinen vaihe valmistuu vuoden 2019 alkupuolella, niin nyt ostetun lisenssin voimassaoloaika alkaa vasta tällöin, lisäksi hinnasta saa nyt 10 % alennuksen. Normaalien vyötekniikoiden lisäksi näet HETI uudet mattotekniikat kaikkien vyöryhmien osalta jo nyt.

OSTA LISENSSI VUODEKSI TÄSTÄ

 

 

*************

OSTA LISENSSI VUODEKSI TÄSTÄ